uit en thuis

opwaarts

Ik heb me… even denken… in weken (misschien zelfs maanden) niet zo goed gevoeld als nu. Het gaat weer oke met me en ik heb vandaag weer lekker gewerkt, net als gister trouwens.

Het schrijven van beleidsstukken ligt me wel; vandaag heb ik een ruimtelijke onderbouwing afgerond waar ik gister mee begonnen ben. En iets af kunnen ronden, dat voelt goed! Maar dat wist ik ook nog van de studie.

Ja, de studie! Die loopt op zich lekker. We zijn bezig met het uitwerken van een stedenbouwkundig model, naar een stedenbouwkundig plan. Oftewel, een verdiepingsslag van het stedenbouwkundig model.

Het is de bedoeling dat we op basis van het plan een plan openbare ruimte, een bestemmingsplan, een strategisch uitvoeringsplan en verkavelingen kunnen maken. Moet kunnen, maar de tijd begint te dringen, 30 maart is de tussentijdse presentatie!

Naast de studie staan er voor de directe toekomst een paar leuke ontwikkelingen op stapel, zowel privé als proffesioneel trouwens. Kortom, het gaat weer de goede kant op en ik heb zin in wat komen gaat!