uit en thuis

kiwi’s

Soms word je zomaar ineens ziekjes, supervervelend, maar het kan gebeuren. Helemaal als heel Nederland al zo een beetje onder een griepgolf gebukt is gegaan.

Tot voor kort was ik gelukkig gespaard gebleven, terwijl veel mensen om mij heen wel last kregen. Tot afgelopen donderdag… toen voelde ik het ’s ochtends al aankomen. Hoewel ik de hele dag niet 100% fit en erg verkouden was, ben ik ´s avonds samen met mijn broertje nog naar de Lawei geweest voor het toneelstuk Heksenjacht.
Vrijdag was ik echt zwak, ziek en misselijk… shit toch nog. Ik heb de studiemiddag erom moeten laten schieten, waar ik erg van baalde.

Omdat ze bekend staan om de grote hoeveelheid vitamine C heb ik twee kiwi’s gegeten… Volgens mij komt het door de kiwi’s dat ik me afgelopen middag weer stukken beter voelde. Dus ben je ziek; eet kiwi’s!