uit en thuis

helaas geen grapje

Volgens mij is het een beetje een pechweek… eerst een scheur in de broek en vanmiddag weer een ongelukje… Hoe en wat?

Ik was op de Wâldwei nogal lastig gevallen door een jochie in een gloedjenieuwe oranje Fiat Punto. Hij reed veel te hard, ging op mijn achterkant hangen en – toen ik niet op tijd opzij ging voor dit belangrijke manneke – kreeg ik een blikje richting de auto gegooid. Het blikje kwam, door een uitwijkmanoeuvre van mijn kant, onder mijn wielen terecht.

Eerlijk is eerlijk; ik ging hem daarna achterna Drachten in. Hoewel ik hevig kwaad en gefrustreerd was, was ik toch blij dat hij linksaf sloeg bij de rotonde, daar waar ik rechtdoor ging…

Toevallig kwam ik hem bij de ingang van de wijk tegen… en toen wilde ik verhaal halen. Raampjes open en hij was ronduit onbeschoft tegen mij, ik was dus ook niet vriendelijk tegen hem, maar hij reed door en ik zou naar huis.

Omdat ik ongelukkig voor de ingang van de wijk stond, moest ik iets achteruit…. en daar was dus de ruimte niet voor. Een ouder echtpaar uit Rolde (Drenthe) werd de klos van mijn onbezonnen achteruitrij-actie, helaas een aanrijding…

Ze hebben veel schade, ik wou dat het een grapje was, maar ik vrees dat dit duur wordt!