uit en thuis

scheur

Stom ongelukje gehad gister… met mijzelf is er niks aan de hand hoor, gelukkig niet.

Wij hebben een leuk ingerichte afdeling, met veel kleuren, toeters en bellen. Oftewel, niet een doorsnee inrichting. De bureaus op de afdeling zijn een beetje krap in dit geheel gepropt, maar er is goed te werken…

Zolang je op de stoel blijft zitten en niet zo nodig een rolgordijntje op wilt rollen! Dat probeerde ik gister en daarvoor moest ik achter de bureaustoel langs, die strak tegen het bureau stond.

Nu ben ik niet dik, maar de ruimte was absoluut te klein… tenminste, ik kwam met mijn broek langs een scherm met gaten en platen.

SCHEEEEEUUUUUUURRRR!!!!!!!
Ik wist gelijk wat er aan de hand was, shit, mijn goeie broek! Aan de rechterkant zat, ter hoogte van mijn bovenbeen, een scheur van zo een 15cm.

Het is een bedrijfsongeval, ik kan het laten vergoeden, maar de kosten zijn zo laag dat ik dat de moeite niet vind. Volgende week vrijdag kan ik ´m weer ophalen… tot die tijd moet ik me redden met mijn andere broeken.