uit en thuis

niet de enige

Aan iedereen kon je het merken vanmiddag, het einde van de studie komt in zicht. Mensen beginnen last te krijgen van stress en aan sommige koppies kun je zien dat de vermoeidheid begint toe te slaan.

Wat ik mooi vind om te merken is dat iedereen zo een beetje het beste resultaat wil neerzetten. Iedereen is heel erg gedreven om iets schitterends te maken. Misschien zo nu en dan zelf op het streberige af, in die mate dat een ieder zijn vrije uurtjes aan de studie besteedt.

Ik moet zeggen dat het bij ons in de groep – en mij persoonlijk – absoluut niet anders is. Mijn bureau is nog redelijk netjes, maar de planning voor komende week liegt er niet om.

Ik kan dan ook niet beloven dat ik goed bereikbaar en altijd even aardig zal zijn. Maar daarin zal ik ook niet de enige zijn denk ik…