uit en thuis

in de rij

Herman Finkers gaat weer touren!

Aangezien mijn familie (ik dus ook) die kerel wel erg grappig vindt, wilde ik voor in de Harmonie kaarten zien te bemachtigen. Daarvoor stond ik gister om half 12 in de rij, 12 uur zou de kassa open gaan.

Terwijl we in de rij stonden werden we vermaakt met straattoneel van Tryater en 4 dames die al zingend de koffie rondbrachten. Bovendien kon ik in de rij wel gezellig met andere praten en werd er alom geouwehoerd. Het duurde dan ook niet lang voor het gevoel.

Toen we om 2 uur bijna aan de beurt waren – ik stond op 3m van de deur van de Harmonie – was de boel uitverkocht, de mensen die nog door mochten kwamen op de wachtlijst.

We hadden een kaartje gekregen wat we in konden vullen en inleveren om op de wachtlijst van de wachtlijst te komen…. logisch. Daarbij zat een kaart met het verzoek om een leuk bericht voor Herman Finkers op te stellen. Alle berichten van de Friese fans worden dan verzameld en gebundeld in een boek. Mijn bericht zou zijn:

Beste Herman,
Goed dat je weer op de been bent, maar ik zou je ook graag willen zien. Heb je nog 6 kaarten voor mij voor in de Lawei?
groet,
Foekje