uit en thuis

late kater

Met uitzondering van afgelopen zaterdag had ik de dagen van het afgelopen weekend behoorlijk vol.

Vrijdagavond begon het met een herfstborrel van onze STRP-groep, najaa, met de harde kern (Charles, Geert Jan, Ilona, Irene, Karin, Pytsje en ik). Het was in Sally O Briens in Zwolle en ik vond het geslaagd.

Mijn vader zingt nog steeds bij de Oratoriumvereniging Bolsward en afgelopen zondag hadden ze het najaarsconcert. Een opvoering van twee stukken, waarvan in ieder geval één van Mendelsohn (die ander ben ik al weer vergeten?!).

Gisterochtend was ik wel op het werk en was het even stressen om een rapportje op tijd gedrukt en de deur uit te krijgen. Maar het is gelukt en precies op tijd zat ik in de auto op weg naar Leeuwarden.

Ik zou (nicht) Hanneke daar oppikken en samen reden we naar Hoofddorp om het huwelijk van (neef) Daniël en zijn Linda mee te maken. Het was gezellig en onze familie leefde zich behoorlijk uit op de dansvloer. Het was half 1 geweest toen ik eindelijk thuis was…

Vanmiddag kreeg ik de “kater” op het werk, ik kakte helemaal in. Ja, je moet er wat voor over hebben! 🙂