even weg

welverdiend relaxen

Na een drukke werkweek en een zware intervaltraining (vanochtend), was ik echt toe aan weekend. En dat is nu goed begonnen.

Met ouders, broer, zus en aanhang zit ik in een huisje in Noordwijk, op ongeveer een kilometer van het strand en zee.

Onderweg zag het er niet te rooskleurig uit, ik kwam in twee dikke regenbuien en heb twee ongelukken gezien. Het tweede was behoorlijk heftig, met twee auto’s die bijna volledig in de prak zaten. Gelukkig zonder ambulance, de auto’s van tegenwoordig hebben voldoende kreukelzone.

Na een kleine mis-afslag kwam ik goed en wel op de plaats van bestemming; De Gouden Spar. Het weer klaarde op en het huisje is mooi en ruim. Ik heb zin in het weekend welverdiend relaxen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *