uit en thuis

foute poten

Een week ben ik aan het klooien geweest met mijn gezondheid. Ja, “klooien”, een ander woord heb ik er niet voor. Vorige week woensdagavond begon het al en het heeft zeker tot gister geduurd.

Vorige week (bij spinning) voelde ik me al niet helemaal goed. Naarmate de spinningles vorderde ging ik me wel iets beter voelen, maar het hield niet over. Ik vermoedde toen dat het aan de niet helemaal goed doorbakken kippepoten had gelegen, die ik bij het avondeten had gehad. Maar ik kreeg niet echt klachten die bij een voedselvergiftiging hoorden en donderdag en vrijdag voelde ik me relatief goed.

Zoals eerder geschreven was het zaterdag niet goed en zondag was het dieptepunt, dat zich maandag doorzette. Ik kreeg buikgriepverschijnselen en heb daar de nodige maatregelen tegen genomen.

Gister voelde ik me al weer wat beter en na het bekijken van het skûtsjesilen bij Elahuizen (Fluessen) ging het eigenlijk best goed. Vol goede moed ben ik samen met S. naar Surhuisterveen gefietst om daar de Profronde te gaan bekijken. Na afloop was ik weer moe, nog net te veel van het goede.

In tegenstelling tot de dagen hiervoor voelde ik me vanochtend weer redelijk goed. Vanavond ben ik ook weer naar spinning geweest. Ik heb me niet vol ingespannen, ik ben nog herstellend. Mijn les heb ik wel geleerd; wanneer een kippepoot niet goed doorbakken is: niet meer eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *