ongezouten

wel sneu, niet mekkeren

Als je blut wilt raken heb ik DE methode voor je, hij werkt altijd. Het werkt binnen en buiten. In mijn geval ben ik buiten meestal de klos en raak ik daar mijn geld kwijt.

Jup, het is weer eens raak. Had ik tijdens de vakantie (augustus) al een bekeuring in Duitsland te pakken, nu ben ik (weer) gepakt op de A6 bij Lelystad.

De boete voor Duitsland heeft even op zich laten wachten. Dat is namelijk nog een heel officieel gedoe, met een hele briefwisseling. Die boete heb ik nog niet gezien trouwens, alleen (vandaag) de melding van TNT dat ik van hun kantoor een briefje uit Duitsland kan halen. Dan weet ik wel hoe laat het is…

Die van de A6 is van afgelopen 1 oktober. Jup, toen ik terugkwam van het RBOI-groepsuitje op het IJsselmeer en Pampus. Ik ben nog blij dat ik niet zo loeihard reed als andere bekenden van me, die toen ook over de A6 naar huis reden. Morgen maar eens horen hoe hoog hun bekeuringen waren.

Mijn mening is dat je, wanneer je bewust te hard rijdt, ook niet moet mekkeren over de bekeuring. Wanneer ik te hard rijdt calculeer ik dus in dat ik een boete kan krijgen. Het kan gebeuren, sneu geld, maar niet zeuren, gewoon betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *