uit en thuis

Lange dagen, korte nachten

Het is weer eens zo ver; op het werk maak ik lange dagen, thuis heb ik korte nachten. Dit keer komt het niet door piekeren, maar heb ik gewoon veel te doen.

Waardoor ik lange dagen heb? Op het werk heb ik gewoon heel veel deadlines deze en komende weken. Komt nog bij dat het ingewikkelde vraagstukken zijn die me (helaas) meer tijd kosten dan ik vooraf had ingeschat. Gelukkig heb ik waar nodig hulp van collega’s.

De korte nachten komen door allemaal dingen die ik thuis nog wil en moet doen. Nou ja moet… dat zou wel iets meer mogen, het huishouden schiet er bijvoorbeeld een beetje bij in. Wel ben ik nuttig bezig met de dingen die ik wil doen, want ook daar zitten deadlines aan.

Of het is een feestje waar ik niet onderuit wil en kan. Of het is sport; spinning of op de racefiets. Of het zijn boodschappen, of cadeaus voor de feestende figuren.

Ach, het is ook wel weer leuk, maar ik begin te voelen dat ik weer toe ben aan wat vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *