uit en thuis

niet meer de jongste

Nog een paar nachtjes slapen en dan wordt ik volgens de kalender weer een jaar ouder. Eigenlijk is dat een beetje stom, je wordt iedere dag immers een dagje ouder! Maar volgens mij ben je ook zo jong als je je voelt…

En wat dat betreft zit ik goed! Soms vind ik dat ik zelfs wel een beetje meer volwassen mag zijn dan ik me op dat moment gedraag. Maar in de meeste gevallen is het heerlijk om met de ‘jonge garde’ mee te ouwehoeren en je volwassenheid eens flink te laten varen. Zelfs van andere mensen krijg je dan te horen dat ze je jonger schatten dan je bent! Altijd lekker… helemaal op het moment dat je de 30 gepasseerd bent. šŸ™‚

Vandaag voelde ik me een ouwe knar. Op het werk was ik moe en niet mijn vrolijke-zelf. Ik had afgelopen nacht heel kort geslapen, omdat mijn hoesten me wakker hield. De griep van afgelopen weekend en de drukte op het werk zullen ook meegespeeld hebben, denk ik.

De remedie? Vanavond heeeeeerlijk relaxen op de bank voor de tv en dan niet te laat gaan slapen. Volgens mij moet dat lukken en ben ik morgen weer mijn jonge en vrolijke-zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *