uit en thuis

feestweekend

Het einde van het feestweekend was een dagje later dan gepland. Maar misschien was dat achteraf nog niet zo een slecht idee.

Het feestweekend begon vrijdagmiddag met het sinterklaasfeest van de werkgever. Sinterklaas had dit jaar maar liefst 4 pieten mee en die hadden het druk met alle kleine en grote kinderen die naar voren moesten komen. Bij tijd en wijle was het errug lollig. Het eten naderhand was weer ouderwets goed.

Gister zou ik ’s middags mijn verjaardag en ’s avonds Sinterklaas met de familie vieren. De verjaardag was gezellig, ondanks dat het sneeuweer een beetje roet in het eten gooide.

Mijn broertje en zijn vriendin zouden met de trein vanuit Rotjeknor komen. Het doel was dat ze dan om 3 uur in Heerenveen stonden, zodat mijn ouders ze mee konden nemen. Maar je leest het al… ik spreek in de onvoltooide verleden tijd (toch?!). Om een heeeeeeeeeeeele lange reis kort te maken; uiteindelijk waren ze pas na 10-en (’s avonds dus) in Sneek. Door de ellende op het spoor rond Utrecht en Amsterdam hadden de arme stakkers er veel te lang over gedaan.

Gelukkig hebben we het Sinterklaasfeest vanmiddag in kunnen halen. Om ook hier een lang verhaal kort te maken: we hadden erg veel lol en het was gezellig. Er was volop creativiteit tentoon gespreid in zowel de gedichten als de surprises. Ik heb bijvoorbeeld een ‘hulp in de huishouding’ gekregen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *