fietserd

om te oefenen

Het is de bedoeling dat ik, naast de trainingen op de zaterdag, ook zelf wat trainingen ga doen. Daarbij is het uitgangspunt om in ieder geval één keer per week te spinnen en één keer per week buiten te fietsen.

Nu is het feit alleen dat het weer in Nederland nog wel eens wat roerig kan zijn in het voorjaar. Ik was daarom al een tijdje op zoek naar een spinningfiets. Gelukkig werd er binnen de familie een leuk aanbod gedaan. Vanavond heb ik daarom uit Groningen een spinningfiets voor thuis opgehaald…

Hoewel het een loeizwaar ding is, staat ie – volledig gepoetst en ingesteld op mijn afmetingen – startklaar in de woonkamer. Op den duur moet ie naar boven, maar eerst wil ik ‘m nog uitproberen.

Morgenochtend ga ik buiten trainen, ik ben benieuwd. Als het morgen geen fietsweer is, probeer ik de nieuwe spinningfiets uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *