uit en thuis

rustgebrek

Het is laat en eigenlijk zou ik al in bed moeten liggen. Maar ja, het netboekje doet goed zijn werk en ik zit lekker de hele avond voor de tv en pc.

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is mijn hoofd weer een beetje helderder. De hele week ben ik namelijk een beetje wazig geweest in het hoofd. Je kunt het scharen onder “kwakkelen”. Overdag op het werk ging het vaak wel, maar ‘s avonds gaf mijn lijf de afgelopen week nog wel eens aan dat de (werk)dag toch wel lang was.

Nu moet ik zeggen dat ik niet eens zo gek veel uren op kantoor ben geweest. Dinsdagmorgen een externe afspraak, woensdagmiddag (eind van de middag) een privéafspraak en donderdagmorgen de eerste eigen fietstraining. Maar toch gaat zo een week dus in je lijf zitten en ben je op vrijdag toe aan weekend.

En nu staat het weekend voor de deur. Maar wel weer een vol weekend. Morgenochtend training, waarschijnlijk binnen (vanwege de verwachte sneeuw) en zondag een verjaardagsbezoek. Ik hoop dat mijn lichaam dat red… komende (werk)week maar wat extra rust pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *