uit en thuis

kwakkeltante

Het is een goede 2 weken geleden dat ik bij mijn ouders op bezoek was. Op zich niet bijzonder, alleen was mijn moeder die dag ziek, een soort van heftige griep. Ze is inmiddels gelukkig weer goed opgeknapt.

Alleen begon ik na dat bezoek zelf te kwakkelen. Het was niet echt dat ik ziek was, maar wel dat ik me dan weer wat beter en dan weer wat minder voelde. Vervelend, omdat je niet altijd van te voren weet hoe je je op een bepaalde dag gaat voelen. Het is dan bijvoorbeeld moeilijk afspraken te maken. Ziek ben ik niet geworden, wel ben ik ongeveer 2 weken op die manier aan het kwakkelen geweest.

Maar goed, nu ben ik eindelijk weer dusdanig opgeknapt dat ik kwakkeltante af ben… hoop ik natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *