uit en thuis

Heet punt

Lang wachten, het is niet helemaal mijn ding. Gelukkig ben ik ‘uitgerust’ met een gezonde portie geduld en kan ik het opbrengen om te moeten wachten. En wachten moet je bij de nieuwe McDonalds op het bedrijventerrein Azeven!

Maar de bediening is, ook met deze verschrikkelijke drukke zondagavond, beleefd. Maar ook onverstaanbaar; het meisje moet voor mij twee keer een vraag herhalen voordat ik het versta. Deels komt dat door het drukke geroezemoes, deels door mijn oren.

Zoals gebruikelijk mij de Mac, heb je snel je eten. Het is niet voor niets een fasfoodketen. Het is de kwaliteit die je van de Mac mag verwachten; goed genoeg, maar niet fantastisch. Ach waar zeur ik over, ik heb honger en het McChicken-menu gaat prima naar binnen.

Het beste punt van deze nieuwe Mac is de free-hotspot… waar ik even dankbaar gebruik van maak nu. Go Mac!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *