een visie

zo slecht dat het goed is

Vanavond heb ik mijn eerste echte relaxavond van de week. Nou ja, behalve de spinningtraining eerder vanavond; waarbij ik me verschrikkelijk uit de naad heb gewerkt. Oh ja, en de was die straks opgehangen moet worden is er ook nog. Maar voor de rest is het een echte relaxavond op de bank.

Normaal gesproken kijk ik na spinning naar een Britse detective op Nederland 1. Vanavond kan dat niet, er is een nieuw programma van Ernst Daniël Smit; Van popster tot operaster. Heel even kijk ik, maar nee, dit verveeld me. En me vervelen is niet mijn idee van een lekkere relaxavond.

Snel verder zappend kom ik bij RTL7: Flodder 3! Deze film is zo slecht dat ie eigenlijk niet uitgezonden zou mogen worden. Maar ja, Nederlanders houden wel van dit soort films. Een bewijs daarvan is het succes van New Kids Turbo, die feilloos aansluit bij het banale en slechte niveau van de Flodder films.

Toch blijf ik hangen bij de film. Dit is namelijk wel mijn idee van relaxen. Bij een dergelijke film kan ik mijn brein volledig uitschakelen en gewoon dom lachen om de slechte grappen. Vanavond is voor mij relaxen met een film die zo slecht is, dat het voor mij even heel goed is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *