even weg

Uitgecola’t

Vanochtend heb ik mezelf volgegeten; ik moest voldoende energie hebben voor de fietstocht vandaag! Maar de weerberichten stonden een fietstocht tegen, de voorspellingen waren erg slecht. Het besluit werd genomen: niet fietsen vandaag. De groep begon de tassen te pakken en de fietsen kwamen uit de stalling.

Toch wilden we nog wat samen gaan doen en we kwamen op het idee om naar een grot in Attendorn te gaan. In een stoet van zes bepakte auto’s reden we van Winterberg naar dat dorpje, een rit van een dik uur. In eerste instantie bleef het droog, maar toen kwam toch nog de regen.

Bij de aankomst bij de grot was er opluchting in de groep. De opmerking dat het ‘gelukkig begon te regenen onderweg’ klonk alom. Ja, we zijn nu eenmaal fietsfanatiekelingen en als het dan wordt afgezegd om het weer, moeten we ook bewijs zien dat het weer te slecht is om te fietsen.

Over de grot ga ik niet te veel vertellen, behalve dat het lang geleden was dat ik voor het laatst een grot van binnen had gezien. De gezamenlijke lunch daarna was wel goed. Bij die lunch het tigste glas cola van het weekend. Want; cola geeft suiker en dat is goed voor je energiespiegel!

Vanaf Attendorn ging ieder zijn eigen weg richting huis; P. reed met mij mee. Onderweg werd contact gezocht met G. en we besloten in Gorredijk samen nog iets te gaan eten. Een goede afsluiter van een leuk weekend.

wijntje erbijNa thuiskomst heb ik de boel aan kant gemaakt en de foto’s online gezet, leuk om terug te zien. En nu zit ik op de bank voor de tv. Smokey kijkt me vanaf haar kussen aan…. zij heeft mij een beetje gemist, zoals ik haar ook een beetje heb gemist. Voor mijn neus staat een heerlijk groot glas wijn; ik ben wel een beetje uitgecola’t!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *