uit en thuis

Vrouwen en schoenen

Zo een vrouw ben ik niet, een vrouw die veel schoenen heeft. Ik koop uiteraard wel nieuwe schoenen, maar bij voorkeur als de vorige kapot zijn of gewoon te erg versleten. Nee, een ik-heb-een-kast-vol-schoenen-voor-iedere-gelegenheid-een-set-vrouw ben ik niet.

Maar als het om schoenen voor sport gaat ben ik wel een ijdeltuit! Twee jaar geleden kocht ik bijvoorbeeld nieuwe schoenen voor op de racefiets. Het waren officieel atb schoenen van Shimano. En dan wel wat meer een vrouwenmodel natuurlijk. Een mooi voordel is dat deze schoenen ook nog heerlijk zitten.

Vandaag kreeg ik een pakketje van mijn ex-collega’s van TNT. Een doosje met daarin mijn nieuwe racefietsschoenen; Shimano WR82. Omdat ze niet in fietsenwinkels te koop waren, heb ik ze via internet besteld. Dan wel even spannend of ze passen. Maar ze passen goed en ik vind het echte beauty’s.

Nu de goede pedalen nog op de fiets. Ook die zijn al in huis, maar mijn rechterpedaal kreeg ik niet los. Dus die is nog niet vervangen; maar even naar Thies met de fiets dus! En dan donderdag de eerste testrit… op mijn mooie nieuwe schoentjes.

4 thoughts on “Vrouwen en schoenen

  1. Nu nog mooi weer, zodat de hoezen afkunnen. Kunnen wij ze in het echt bewonderen!
    Enne….ik wil je best wel helpen om je in te werken in het ‘normale’ schoenen winkelen. Is ook een bijzondere sport!
    Groetje
    Grietje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *