fietserd

Klaaaaar voor de staaaaaart…

De zon schijnt en het wit glimt me tegemoet. Het zwart van mijn dressoirkast steekt af bij dit glimmende wit. Maar het is niet allemaal wit wat glimt, ook het lichte en donkere zilvergrijs glinstert en zelfs van het zwart komt een glans. Tjonge, wat ziet het er allemaal nieuw uit! Bijna zonde om te gaan gebruiken!

Maar daar is mijn nieuwe racefiets (Kuota Kharma) het niet mee eens. De fiets wil los, het hele frame straalt actie en snelheid uit. Er is nagedacht over de stroomlijn; de buizen lopen tabs toe, zeg maar in een punt… maar dan mooi gedaan. Dit is doorgevoerd tot in de zadelpen! De belijning op het frame speelt met deze lijnen van het frame.

Kortom, echt Italiaans design.

Het is niet alleen mooi, maar er is ook praktisch nagedacht over het gebruik van de fiets. Zo heeft het frame, op de plaats waar de ketting loopt (benedenbuis achtervork) een zwarte kleur. Mocht de ketting wat knoeien, dan zie je het niet gelijk op het frame. Bovendien past de zwart-zilver Shimano 105 crank- en derailleurset hierdoor mooi op de fiets.

Nog één ding rest me… dat is deze beauty proberen. En wie weet, misschien is het morgen al zo ver! Mits het weer het toelaat natuurlijk.

The post is brought to you by lekhonee v0.7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *