uit en thuis

+ 24 – 12

Ik kan niet in de tuin zitten in de zon. Ik ga me dan vervelen en wordt te snel warm. Buiten zijn met dit schitterende weer vind ik wel heerlijk, maar dan met wat actiefs. Vandaag besloot ik te gaan wandelen, omdat ik al drie dagen achter elkaar (flink) gefietst had.

Het wandeldoel was het blote voetenpad bij Opende. Zo gezegd, zo gedaan. De auto moest langs de straat, zo druk was het er. Het zonnetje scheen en in de luwte was het erg warm. Na een uur had ik het rondje blote voetenpad – Fryskedyk gelopen en was ik terug bij de auto. Oke, dan maar terug naar huis. Onderweg vertelde mijn auto-thermometer dat de temperatuur 24 graden was. Zomers warm.

“Waarom ben ik niet gewoon gaan fietsen?”, dacht ik toen ik voor de tigste keer racefietsers zag. Dus na thuiskomt besloot ik de gewone fiets nog even te pakken. Voor het goede doel; een ijsje bij Min12. Hazelnoot en Strachiatelli. Lekker, jongen!

2 thoughts on “+ 24 – 12

  1. Dinsdag mag je je prachtfiets weer mee de weg op nemen en het beloofd super mooi weer te worden! Op dinsdagochtend rond 9 uur nog geen last van fietsttasterroristen, dus ruim baan want de fietsterkes komen er aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *