uit en thuis

lange baan

Tja, veel vrolijker wordt ik er niet van, maar wijzer ben ik in ieder geval wel weer! Het minder goede nieuws heb ik vorige week immers al gehad. Dat was vandaag niet veranderd. Wat wel anders was is dat ik dit keer erg goed advies heb gekregen. Eerlijk, maar ook nuttig.

De conclusie van het hele verhaal is wel dat mijn woning niet in de verkoop komt de komende tijd. De restschuld op mijn woning heeft een dusdanige omvang, dat verkopen voor mij financieel erg onaantrekkelijk is.

De adviseur van de Hypotheker heeft nog het nodige geprobeerd, maar meer dan €105.000 mocht de nieuwe woning niet kosten. Daarvoor kun je wel wat kopen in Sneek, maar niet in de beste buurt. Tja, dan maar niet.

Nu ga ik het anders aanpakken; serieus werk maken van een nieuwe badkamer, vernieuwing van de wc en – op de langere termijn – een andere keuken. Och, ik heb nog wel even de tijd. Voorlopig woon ik hier nog wel even!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *