uit en thuis

Weerzien en weer vooruit

Het is eigenlijk wel een beetje apart om een reunie te hebben met een ploeg mensen waarvan ik gister een groot deel nog zag. Misschien is het woord reunie niet helemaal het goede woord. Maar ‘een gezellig samenzijn met een leuke club mensen’ is best wel een mond vol, dus dan maar ‘reunie’.

Hoe dan ook. Het ging om de reunie van de Madeleine Clinic en die was vanmiddag. De ‘speeches’ en bijbehorende cadeaus over en weer en de film kijken van de dagen in Frankrijk, maar vooral ook kletsen. Veel kletsen, want met deze groep mensen kan ik eigenlijk altijd wel praten. Naast fietsmaatjes zijn sommige van hen namelijk ook echte vrienden geworden. De uren vlogen voorbij.

Nu gaan we nadenken over een nieuwe clinic; bedenken wat we volgend jaar gaan doen. Dat is leuk werk en de eerste brainstormsessies zijn geweest. Binnenkort een evaluatie met de ploeg en dan maar eens besluiten nemen. Daarnaast bekijken wie nog mee wil en bepalen wie ons volgend jaar gaat/wil trainen. Ja zeker, zo een reunie brengt heel wat teweeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *