uit en thuis

Niet alleen

He, ik bedenk me net dat ik vandaag op de kop af precies 10 jaar aan het werk ben! Op 5 november 2002 begon ik bij de gemeente Smallingerland als beleidsmedewerker ruimtelijke ordening. Jeetje, 10 jaar, dat klinkt al weer heel lang. En dat is het ook; tijdens die jaren heb ik veel geleerd en leer ik nog iedere dag bij.

Een wijze les van de laatste tijd is dat ik dingen niet alleen hoef aan te pakken. Dat is trouwens iets wat ik al langer weet, maar wat in de afgelopen tijd sterk naar voren is gekomen. In eerste instantie op het werk, maar ook bij mijn trainer-/coachschap voor de wielerploeg.

Als trainer/coach hoef ik het gelukkig niet helemaal alleen te doen. En eerlijk gezegd wil ik dat ook niet! Want voor de clinic moet er veel geregeld worden en daarvoor hebben we het ‘kernteam’.

Morgen gaan we met het kernteam om tafel zitten en proberen spijkers met koppen te gaan slaan. We gaan dan ook kijken of het sowieso een haalbare zaak wordt; de clinic van 2013. Ik ga er uiteraard wel vanuit, maar concreet kan ik nog niets zeggen. Misschien morgen meer nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *