uit en thuis

Net niet Remi

Daar zit ik dan. Helemaal alleen aan een tafel voor 12 personen. Zou de rest wel komen? Niet dat ze niet willen, maar er is ijzel voorspeld en niet iedereen is zo een held op de weg als ik. Al zeg ik het zelf šŸ˜‰

Eerlijk is eerlijk, ik heb ook getwijfeld of ik zou gaan. Ik ben geen fan van ijzel. Want, hoewel ik al winterbanden onder de auto heb zitten, glad is glad en ik glij dan ook alle kanten op. Ik heb liever sneeuw dan ijzel, sneeuw kom ik wel doorheen.

Maar het is niet anders, ik kan altijd blijven slapen bij mijn tante die hier woont. Dus slaapspulletjes meegenomen in de tas en ik ben er klaar voor. Mocht het wel glibberig worden. Zo niet, dan is er niks aan de hand natuurlijk.

Inmiddels ben ik ook niet meer Remi. Er zijn meerdere collega’s binnen komen druppelen en het is gezellig. Tijd om de gezelligheid in te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *