uit en thuis

Wie heeft voor mij een schone lei?

Mijn vakantie is al weer een week aan de gang. Al weer een week ben ik druk met allemaal leuke dingen in en rond huis. Steeds meer geniet ik van de vrije dagen en de vrije uren die ik heb.

Dat genieten van de vakantie kostte me in de eerste dagen ervan nogal wat moeite. Dat kwam omdat ik in de afgelopen week mijn werk maar moeilijk los kon laten; het wilde maar langzaam uit mijn hoofd gaan.

Op het werk was het de afgelopen weken druk. Erg druk. Zelfs zo druk dat ik mijn vakantie ervoor inkort. Wel heb ik leuke klussen, mooie nieuwe uitdagingen en drukte rondom de lopende projecten. Dat gaat volgens mij gewoon goed komen, maar het maakte wel dat ik er in het begin van de vakantie wakker van kon liggen. Of midden in de nacht wakker van kon worden. Het werd me net niet te veel. Al was het op het randje.

Net op tijd – een week in de vakantie – ben ik ‘het werk’ geloof ik wel kwijt geraakt. De gezellige kerstdagen, de sloopbezigheden van gister en de fietstocht van vanochtend hebben daar zeker aan bijgedragen. Nu is het tijd om weer goed te slapen en helder na te gaan denken. Zodat ik een goede start kan maken in het jaar 2013. Met een schone lei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *