fietserd

De kop is er af

Kleumend trek ik laagje voor laagje mijn kleding uit. Alles is doorweekt, ik heb behoorlijk gezweet tijdens de training. Ja training; wielrentraining wel te verstaan. Mijn eerste als trainer. De kop is eraf.

Het weer was mooi vanochtend, dus nam ik het besluit om wel buiten te gaan fietsen. Doel: 2 uurtjes fietsen waarbij we zo veel mogelijk op souplesse draaien.

Zo gezegd zo gedaan en het ging best goed. Wel had ik last van mijn verkoudheid. Dit uitte zich met een hoestbui op het moment dat we stilstonden voor de vervanging van een lekke band. Een bezorgde blik van een medeploeggenoot, maar de hoestbui ging over.

Na iets meer dan 2 uren fietsen was ik weer thuis. De tenen verkleumd en ik ook wat koel. Want ik had toch wel hard moeten werken zo nu en dan en daarom flink gezweet. En dan koel je snel af.

Maar het was goed; de sfeer in de ploeg prima en het tempo al aardig hoog. Op naar de volgende training!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *