uit en thuis

Voorwaar, voorjaar!

Wat hang ik toch lekker op de bank nu. Benen languit en uitzicht naar buiten. Behalve de bus van de buurman (waarom staat dat kreng precies voor mijn ramen?!) is het uitzicht eigenlijk helemaal prima.

Het zonnetje schijnt bij een strakblauwe lucht. De nagenoeg nog kale takken va de grotere bomen wiegen langzaam heen en weer, het waait dus nog wel ietsje. Dan valt me ineens op dat twee kleinere bomen al vol blad zitten en ook in de struik van de buurman zijn bladeren zichtbaar. Kijk, dat zie ik graag. Het goede weer en de regen van de afgelopen twee weken hebben de natuur echt goed gedaan.

Ook op de fiets vanochtend was het lekker. Helaas nog wel in het lang, omdat de temperatuur onder de ‘normale’ temperatuur voor deze tijd van het jaar ligt, maar jongens; wat een prachtig weer! Bovendien was de ploeg die ik mee had goed in vorm vandaag, het voorjaarsweer doet iedereen goed. De gezichten kleuren bij en slurpen gezonde vitamines op. Nu nog wat warmer en we kunnen weer moraalstreepjes kweken. Voorwaar, kom maar op voorjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *