uit en thuis

Een vooruitblik

Je kunt terug kijken naar 2013, een jaar waarin ook voor mij veel gebeurd is. Het jaar is voor mij goed afgelopen en het nieuwe jaar goed begonnen. Rustig, maar goed. Ik kijk liever vooruit naar wat nog gaat komen, want ook dit jaar zijn er voor mij uitdagingen in het verschiet.

Allereerst binnenkort de wintersportvakantie. Dit jaar gaan we weer naar Sölden. We zijn daar in januari 2011 ook geweest en het is goed bevallen. We gaan weer met 5 vrouwen, allemaal familie. Met zijn allen in mijn auto. Waarschijnlijk voor de laatste keer in de Mazda.

Want dat wordt uitdaging nummer 2; een andere auto aanschaffen. Na de laatste onderhoudsbeurt, die een g**svermogen kostte, riep ik uit frustratie dat ik nu toch echt wel een andere auto ging kopen. Dat idee is na die tijd eigenlijk serieus geworden. Inmiddels ben ik dan ook echt serieus op zoek naar een andere auto met het doel in het vroege voorjaar deze aan te kunnen schaffen.

Dat is ook de tijd dat de wielrentrainingen al weer volop aan de gang zijn, want die beginnen op 1 februari. Het lijkt nog ver weg, maar het is over 4,5 week al weer! Ik mag de trainingen weer geven en ben echt blij met het vertrouwen wat ik daarin van de ploeg heb gekregen. De eerste wielrenuitdaging volgt op 19 april; de 150 km van de Amstel Gold Race. Daarna volgt in juni nog een leuke wielrenuitdaging in het buitenland, bijvoorbeeld in de Eiffel. En wie weet komt er in augustus of september nog een vakantie in Frankrijk achteraan.

En dan heb ik het nog niet eens over het werk gehad…

Oftewel: 2014 wordt voor mij weer een jaar volop uitdagingen. Ik heb er zin in, laat maar komen dit nieuwe jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *