uit en thuis

Vliegende Hollandse

Ik heb gevlogen afgelopen dagen! Ja echt, ik heb gevlogen. Niet in een vliegtuig, niet in een helikopter, maar snel ging het wel.

Vliegen heb ik gedaan in de Efteling afgelopen vrijdag. Een excursie voor werk met een formeel en een plezierig deel. Het formele deel waren een tweetal presentaties. De eerste over het verhaal van het park en de strategie die ze hanteren richting de toekomst. Een boeiende presentatie, waarbij we (helaas wel) vervelende liedjes voorgeschoteld kregen die in je hoofd blijven hangen. De tweede presentatie ging over de verkeer- en parkeerproblematiek bij een park van deze omvang. Het is ook niet niks om op top dagen 25.000 (!!!) auto’s in goede banen te moeten leiden.

Tijdens het plezierige deel heb ik achtereenvolgens nogal wat gezien. Omdat het te veel is om op te schrijven hieronder even een opsomming:

Tijd voor een drankje. Maar niet te lang, want we MOETEN nodig de volgende serie doen.

Even pauze en kijken naar het toneelstukje dat opgevoerd wordt door twee collega’s in d’ Halve Maen omschommelden.

En toen was het echt tijd voor rust tijdens een heerlijke maaltijd in het restaurant bij het Raveleijn. Tijdens dat diner kregen we de kans om het gevogelte aan te vallen. Na al dat gevlieg door het park welverdiend.