uit en thuis

als varkens

Met zijn 3-en zijn we gister naar het Drentse Wold gegaan, Otmar, Annemiek en ik. We hadden een mountainbike tochtje op het programma staan. Het was schitterend weer en het bos rook werkelijk waar heel erg lekker. Vol goede moed begonnen we aan de tocht door het bos.

Net onderweg raakten we de weg al enigszins kwijt en moesten we een eindje terug fietsen, dat is ons nog twee keer gebeurd tijdens de tocht. Toch kwamen we op 27 km uit in totaal, terwijl het boekje zegt dat we 29 zouden moeten fietsen…. en dat met omwegen! Hoe dan ook, het was behoorlijk zwaar. Het parcour is leuk, afwisselend en met reliĆ«f er in.

Dit keer kregen we als kadootje een lading plassen voor de kiezen. In het begin ga je daar nog om heen, maar na een minuut of 10 hadden we dat ook wel gezien en raceten we er dwars door heen.

Bovendien zijn we alle drie minimaal 1 keer gevallen en hebben we kletspoten gehaald in de vele plassen. Gevolg? We zagen er uit als varkens! Maar het was toch de moeite waard šŸ™‚