uit en thuis

dag allemaal

Vandaag was het de dag van het afscheid van de gemeente Smallingerland. Raar genoeg was ik vanochtend nog behoorlijk nerveus, want hoe gaan mensen reageren en hoe reageer ik zelf?

De start van de ronde was bij de mensen van bouw- en woningtoezicht, met die mannen heb ik toch altijd veel te maken gehad en heb ik vooral ook veel lol gehad. Vervolgens door naar de mensen van milieu en van geo-informatie. Het afdelingshoofd was de laatste persoon van de afdeling MBG. Het hok van Otmar was de volgende stop, even bij iedereen in die kamer langs. Het archief zit daarnaast en was dus een logische opvolger.

Vervolgens ben ik weer naar de eigen verdiepingsvloer gegaan en heb ik daar nog afscheid genomen van verschillende collega’s van de afdelingen Ontwikkeling en Samenlevingszaken.

Om 12 uur kwam “mijn” cluster Ruimte bij elkaar in het Smelnehûs, voor een afscheidslunch… Ik vond het echt gezellig en ben blij met de mooie cadeaus die ik heb gekregen.

Er moet me nog iets van het hart:
Bedankt dat jullie zulke leuke collega’s voor me waren. Blijf vooral wie je bent en laat je niet gek maken!

Pas vanavond komt het besef dat het echt over is;
Verdikkie, ik ga ze missen!