uit en thuis

veel vrij, of toch niet?

Vandaag hadden we het in Zwolle over mijn nieuwe baan en hoe die bevalt. Tja, wat moet je daar nou op antwoorden als je meer vrije dan werkdagen hebt?! Deze week ben ik voor de tweede week achtereen op woensdag en donderdag vrij geweest.

Toen ik vertelde dat Obbe op mijn verkaveling gelukkig niet zo veel commentaar had, werd me gezegd dat dat kwam omdat ik nu tijd zat heb.
En toen ik vertelde dat mijn week volgende week leuk wordt, omdat ik onder andere de elfstedentocht ga fietsen, werd naar voren gebracht dat ik met al die vrije dagen toch wel erg goed getraind moet zijn.

Tja, beide is wel waar geloof ik…

In mijn vrije uurtjes ben ik veel aan het fietsen geweest (afgelopen week 2 keer op de racefiets en een keer op de atb) en in de andere vrije uurtjes heb ik veel voor de computer gezeten om mijn verkaveling af te maken.

Als ik het zo beredeneer heb ik dus eigenlijk niet eens zo gek veel vrij gehad!