uit en thuis

de hemel valt

Na een paar dagen enorme benauwdheid en warmte was het vanavond dan (eindelijk) zo ver, een enorme onweerbui kwam rond 9 uur over Drachten.

De lucht werd zwart en het leek wel middernacht. De flitsen bleven maar komen, de een na de ander, maar gelukkig op enige afstand. Maar vanwege het nieuws over de vele inslagen, had ik voor de zekerheid toch maar wat stekkers uit de stopcontacten getrokken.

Na een half uur harde wind en onweer kwam de regen ineens met bakken uit de hemel. De goot hield het niet meer en het water kwam met liters tegelijk naar beneden. Ik ben blij dat mijn tuin achter naar de steeg afloopt en drainage heeft!

Smokey vond het allemaal niet leuk, ze zat non-stop onder het bed. Maar ja, het is ook best angstaanjagend wanneer het net lijkt of de hele hemel ineens naar beneden valt!