uit en thuis

zeilen enzo

Afgelopen zaterdag hebben we met de familie Kroes (van mijn moeders kant) gezeild.

Nou ja, zeilen… meer dobberen met de zeilen omhoog. Het was heeeeerlijk weer, maar er was geen wind en die kwam ook niet meer. Gelukkig had de Mermaid een goede motor, waardoor we toch van Harlingen in Makkum terecht konden komen.

We waren met 54 familieleden mee en waren nog niet eens comleet. Het was oergezellig en we vonden de tocht zeker voor herhaling vatbaar.

Om – naast dit soort uitjes – met elkaar contact te houden moest ik maar een hyves aanmaken… Maar ik weet uit de praktijk dat een familie-hyves minder goed werkt dan een gewone familiesite, dus heb ik vanavond een site voor de familie Kroes opgezet. Een simpel ding, te vinden op www.kroes.tk, neem er gerust eens een kijkje!