uit en thuis

volledig niks

En toen was de eerste week van de vakantie al weer voorbij! Jeetje wat ging die week snel, maar dat kwam voornamelijk door wat ik allemaal gedaan heb …

Maandag heb ik inkopen gedaan voor de wintersport en voor het kerstdiner van eerste kerstdag. Toen ik daarna thuis kwam besefte ik dat ik het cadeautje voor Karin was vergeten, dus ging ik maar weer de kerstgezelligheid van De Buurt in.

Eerste kerstdag ben ik druk geweest met de voorbereiding van mijn ovenschotel voor het kerstdiner bij mijn ouders die avond. We waren met 7 personen en hadden veel eten, maar het grootste deel ik op gekomen. Ongelooflijk, hoeveel een mens dan kan eten!

Tweede kerstdag was ik in Hoogeveen voor de verjaardag van Karin. Erg gezellig en het werd ’s avonds dan ook best heel erg laat en de volgende ochtend (derde kerstdag) moest ik er weer vroeg uit.

We hadden namelijk afgesproken om gister de nieuwe kamer van mijn beppe (=oma) schoon te maken en klaar te maken voor de verhuizing die vandaag zou plaatsvinden. Het kwam er op neer dat we beppe gister al helemaal verhuisd hebben. Leuk werk hoor, maar wat kan een oud mensje een rotzooi verzamelen!

Vandaag had ik weer een dagje volledig niks te doen… na vier drukke dagen wel weer lekker!