fietserd

volle bak, lege benen

Het weekend stond voor mij helemaal ik het teken van fietsen en familiebezoek. Die twee hoeven trouwens niet op zichzelf te staan, ze kunnen binnen mijn familie ook heel goed gecombineerd worden.

Vandaag heb ik namelijk met mijn nicht gefietst, we deden een tocht van uiteindelijk 54 kilometer. Het was de bedoeling om de training van gister uit mijn benen te fietsen, maar deze kregen nog redelijk op hun donder.

Na een gezellige middag, reed ik om een uurtje of 8 over de A7 naar huis. Vlak voor Marum kwam ik onder het viaduct met de naam Lietsweg door. Ik herinnerde me dat dat de naam was van het viaduct waar we gisterochtend getraind hadden met de tourmaletgroep. Deze keer was het een kracht- en uithoudingstraining.

Met name bij het klimwerk op het grote blad voor (krachttraining) kreeg ik het zwaar. Het rondje voluit fietsen (uithouding) ging me best goed af. Ik had tijdens dat rondje iemand in mijn wiel hangen en hoorde dat deze persoon het zwaarder dan ik had, dat motiveert! Helaas kon ik deze persoon niet uit het wiel rijden, ook al reed ik de longen uit mijn lijf.

En vandaag dus een familiebezoek combineren met uitfietsen. Ik kon absoluut niet meer volle bak rijden… mijn benen waren leeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *