fietserd

fietsen is populair

Vanmorgen zit ik op het werk, maar ik voel een algehele lamlendigheid; misselijk, draaierig en koortsig gevoel. Rond 11 uur meld ik me ziek en ga ik naar huis, eerst maar eens mijn bed weer in en kijken hoe ik me voel als ik er weer uit kom.

Rond kwart over 2 stap ik mijn bed uit, ik voel me iets beter, maar mijn linkeroor voelt vervelend en ik ben nog sloom. Omdat ik even genoeg gelegen heb, ga ik voor de pc zitten en zet de drie elfstedentochtkaarten (fietstocht) die mijn moeder over had op internet. Ik denk dat het ongeveer half 3 is als ik ze er op zet.

Een dik half uur later controleer ik de mail; al twee reacties?! Ik word gebeld door een dame die interesse heeft voor twee stuks. We handelen snel, maken afspraken over de kosten en verzending en klaar: 2 kaarten verkocht!

Vervolgens open ik de volgende mail, iemand heeft ook interesse voor een kaart. Een telefoonnummer staat in de mail en ik bel op. Met de man die ik aan de lijn krijg gaat het zo mogelijk nog sneller dan met de vrouw, hij wil wel één kaart.

Ik kijk op de klok en het is nog net geen half 4, zo snel ben ik nog nooit elfstedentochtkaarten kwijt geraakt! Het fietsen is inderdaad weer populairder geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *