uit en thuis

terugkijken en weerzien

Weekendrust, wat is dat? Mijn afgelopen weekend zat zo ontzettend volgepropt dat ik nu pas zoiets heb dat ik lekker rustig zit. Nu is zondagavond na tienen…

Ondanks dat het druk was heb ik wel een heel tof weekend achter de rug. Gister een toertocht met de Tourmaletgroep (+) en gistermiddag moeders bekend gemaakt met onder andere Google Streetview. Vanochtend moest daardoor het huishouden nog even snel gebeuren. Gister was de tijd daar niet meer voor en ook vanmiddag was ik druk bezet.

Eerst was de reunie van de Tourmaletgroep, met een paar praatjes en onder andere een film van de beklimming van de Tourmalet. Erg tof om te zien en natuurlijk hadden we ook weer veel lol. Bewondering kwam van de mensen die mee waren gekomen en door de film een impressie kregen van onze beproeving. Erg leuk.

Vervolgens door naar mijn oom en tante in ’t Heidenskip, zo een beetje drie kwartier rijden. Mijn tante is vandaag jarig en dat moest natuurlijk gevierd worden. Het was gezellig en ’t werd daardoor ook best laat voordat we weer vertrokken.

En nu zit ik dus eindelijk even rustig en kijk ik terug op een druk, maar geslaagd weekend. De DVD gaat nog even in de speler, ik wil de beklimming nog wel een keer terugzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *