de nerd

onderhoudswerkzaamheden

Een andere lay-out, dat doe ik heel regelmatig met mijn log. Nu moet ik zeggen dat WordPress het me eigenlijk ook wel heel gemakkelijk maakt. WordPress biedt namelijk een uitgebreide ‘bibliotheek’ met theme’s aan.

De lay-out die ik tot nu toe via WordPress heb gebruikt wordt “Unsleepable” genoemd. Dit thema is echter dusdanig oud dat het niet meer in de bibliotheek staat. Nu moet ik zeggen dat de update van thema’s ook wel heel hard gaat.

Ik wil dus wat nieuws voor de site en wil er iets meer mijn eigen design ik leggen. Heel binnenkort zie je dus een ander thema waar ik meer zelf in gedaan heb… tot die tijd moet ik het nog even doen met een standaard van WordPress. Maar wel een andere dan Unsleepable!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *