uit en thuis

verjaardagslijstje

Normaal gesproken ben ik ieder jaar rond sinterklaas weer jarig. Ook dit jaar is dit het geval. Op zich heb ik er nooit moeite mee gehad om twee dagen achter elkaar cadeautjes te krijgen. Het was altijd wel een mooie tijd, iets om het hele jaar naar uit te kijken.

Wat wel ieder jaar weer lastig is, is om een verlanglijstje te bedenken voor mijn verjaardag ├Ęn voor Sinterklaas. Het lastige is met name dat je moet voorkomen dat je aan familie en vrienden niet hetzelfde vraagt als aan Sinterklaas.

Dit jaar heb ik het gelukkig goed uit elkaar kunnen houden en mijn verjaardagslijst ziet er als volgt uit:

  • wekkerradio;
  • nieuwste boek van Saskia Noort (“Afgunst & Een goed huwelijk”);
  • boek van Simone van der Vlugt (“Blauw water”, “Herfstlied”, “Op klaarlichte dag”);
  • boek van John Grisham (“De aanklacht”, “De getuige”, “De bekentenis”);
  • of een boek van vergelijkbare strekking;
  • 8 mokken Yong Squito (te koop bij Blokker)
  • kaplaarzen maat 39 (voor in de tuin)
  • geld voor een nieuwe wintersportjas;
  • nieuwe wielen (dus niet banden) voor de ATB. Al kan ik volgens K.R. en T.H. beter een nieuwe ATB kopen;
  • geld voor een nieuwe ATB ­čśë .

Mijn sinterklaaslijstje ziet er heel anders uit. Om verwarring te voorkomen ga ik dat maar niet plaatsen. Succes met dit lijstje en wellicht tot op mijn verjaardag (’s middags tot 17.00 uur!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *