fietserd

als een oude jas

Vanochtend werd ik wakker en ik hoorde de wind loeien om het huis. De westenwind deed zijn best door mijn ramen te komen, maar is daar gelukkig niet in geslaagd.

Gevolg was wel dat ik naar de computer sprintte om de mail te checken. Vol overtuiging ging ik er vanuit dat we een mailtje hadden gekregen waarin de buitentraining van vandaag afgezegd werd. En juist op zo een moment besloot mijn computer niet direct een internetverbinding te maken. Na een reboot van de modem en de pc kreeg ik de mail aan de praat.

Waar ik ook keek, in alle drie mailboxen, geen afzegging van de training. Shit! Daar had ik geen rekening mee gehouden! Dus als een gek me omkleden, snel wat eten en de racefiets in orde maken.

De wind gierde nog om het huis toen ik op de racefiets stapte. Ik ging zitten op het zadel en het voelde net of ik een oude jas aantrok, dit zat goed! Nadat we van de Sportsclub waren vertrokken werd dat gevoel alleen maar beter.

Na dik 2,5 uren gefietst te hebben kwam ik terug thuis. Ondanks de loeiharde wind was de eerste training goed gegaan en ook het gevoel in de benen was goed. Ik heb vertrouwen in het vervolg!

—-

ps. De statistieken van de trainingen hou ik bij op deze site. Wanneer je geïnteresseerd bent, klik dan op “Fietsen 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *