fietserd

te weinig rust?

Vanmiddag op kantoor voel ik het in mijn benen; wanneer ik een poos gezeten heb en de trap afloop zijn mijn benen zwaar. Eenmaal op stoom gaat het wel weer, maar het gaat niet van harte.

De reden is al het fietsen van de afgelopen twee dagen. Gisteravond was het de spinningfiets, vanochtend de racefiets. Gisteravond heb ik me ingehouden, ik ben niet volle bak gegaan. Vanochtend op de racefiets ben ik ook niet volle bak gegaan, maar de afstand was wel redelijk; bijna 66 kilometer.

Het weer was geweldig; zonnig, een goede temperatuur en niet te veel wind. Maar toch was die wind net op de verkeerde momenten even behoorlijk aanwezig. Zin om uit de wind te gaan fietsen had ik niet, ik had niet voor niks gister bij spinning ingehouden.

Aan het eind van het tochtje was ik blij dat ik er weer was. De benen hadden het niet te zwaar gehad en ook de gemiddelde hartslag was niet te hoog, maar vermoeid was het lijf wel. Tijd om uit te rusten was er niet… ik moest aan het werk. Op naar kantoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *