uit en thuis

rust voor, biertje toe

Het is even over 3 uur wanneer het ineens weer rustig wordt op kantoor. Is dit de stilte voor de storm?

De hele middag heb ik moeite gehad me te concentreren, vanwege de geluiden en bewegingen vanuit de hal. Ja, ik ben snel afgeleid, maar het rumoer was dan ook vrij heftig. Want, hoewel het de bedoeling was dat we om 4 uur zouden beginnen met verhuizen, begonnen de eerste collega’s al (veel) eerder. Op zich niet raar; de meesten van deze collega’s hadden ’s middags een afspraak extern en wilden voor de nieuwe ‘bewoners’ hun (voormalige) werkplek alvast leeg hebben.

Toen de rust was weergekeerd kon ik me eindelijk weer een beetje concentreren… tot kwart voor 4, toen begon het bij mij toch ook te kriebelen. Ik pakte mijn eerste doos in, bracht deze naar boven, pakte hem uit en herhaalde dit een keertje of 4. Het verhuizen verliep voor het gevoel vlotter dan ik dacht, maar met de tijd dat de laatste doos uitgepakt was, was het half 6! Toch nog even een collega helpen en vervolgens met de overgebleven harde kern nog even zitten. Een biertje erbij en het geouwehoer kon beginnen.

Morgen beginnen op de nieuwe plek, met nieuwe roomies, maar bekende koppen om me heen. Het zal wel even wennen zijn, maar dat gaat goed komen… ik zie het wel zitten šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *