uit en thuis

Proost mensen

Heerlijk zo; de slippers aan, de tuinstoel biedt comfort, het zonnetje schijnt in mijn gezicht en een witbiertje is binnen handbereik. En niet te vergeten; de wetenschap dat het weekend is begonnen! Hier kan ik echt van genieten, gewoon lekker relaxen, niks moeten en van alles mogen.

Wat een verschil met de rit vanaf mij laatste overleg naar huis! Mijn laatste overleg deze week was in Heerenveen; van 3 tot 4 vanmiddag. En, hoewel het meivakantie is, was er toch al sprake van een spits. Oké, de spits bestond vooral uit toeristen; sleurhutten, campers en met mensen en bagage volgestouwde auto’s. Maar het was spits. En als het dan niet toeristen waren, dan waren het wel zondagsrijders met een hoge leeftijd, die zo oud zijn dat ze de dag vergeten zijn. Het is vrijdag, mensen; vrijdag, het weekend begint pas!

Maar nu kan het me niet meer schelen. Nu geniet ik van het relaxmomentje en mijn witbiertje. Proost mensen! Op het weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *