ongezouten

megatrots

Hebben jullie ook zo een fantastische familie? Vast, maar hij kan vast niet op tegen die van mij! šŸ˜‰ Ik ben echt megatrots op mijn familie en ik vind dat ik dat nu wel eens een keertje wereldkundig mag maken.

Waarom ik zo trots ben? Er zijn heel veel dingen, maar ik wil toch een paar voorbeelden noemen. (Er zijn er meer te verzinnen)

Mijn vader. Hij heeft zichzelf ‘opgewerkt’ van leraar naar directeur van Ć©Ć©n van de mooiste basisscholen van Sneek; de Julianaschool (en Wilhelminaschool). Daarnaast zingt hij bij de Oratorium Vereniging Bolsward en hij heeft me zo leren genieten van de MatheĆ¼s Passion.

Mijn moeder. Megastoer; na veel jaren bij de Thuiszorg durft ze de stap te maken naar Buurtzorg; september gaat ze van start. Maar daarnaast is ze mijn inspiratie op fietsvlak en is ze nog nooit zo in vorm geweest als dit jaar! Fantastisch, toch?

Mijn zusje. Altijd en onuitputtelijk enthousiast, ook als het een keertje een beetje tegenzit. Erg creatief en ze kan geweldig goed omgaan met moeilijkere jeugd/mensen. Wat zij doet, kan ik haar niet nadoen.

Mijn broertje. In het diepe gedoken in het verre westen van Nederland. Maar stevig op zijn pootjes geland. En dan ook nog eens door de Nederlandse bureaucratie worstelen voor zijn vriendin, dan ben je wel gedreven!

En dan mijn ‘zwager’ en ‘schoonzusje’. Ze zorgen ervoor dat de levens van mijn zusje en broertje voller zijn. En dat alleen is al iets om blij mee te zijn.

Leafe famylje, ik bin megagrutsk op jim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *