fietserd

lieve vrede

Heeft het zin om de lieve vrede te bewaren komende dagen? Want vooral zondag kan het strijd worden. Moet ik dan kiezen? En wat wordt het dan? Moeilijk is het wel, deze keuze, in ieder geval voor zondag.

Het weer in Nederland wordt, ook de komende dagen, weer goed. De zon komt er vaker bij en de temperaturen gaan omhoog. En dan beginnen ze weer te kriebelen, dan hebben ze weer zin in beweging; mijn fietsbenen dus.

Morgen mag ik weer, dan is het tijd voor de ATB-training. Scott is afgelopen weekend goed gepoetst. Hij had het hard nodig, want hij piepte en kraakte zondag om het leven. Scott is er wel weer klaar voor.

Zaterdag gaat Orby de weg op met de fietsvrienden. Geen idee wat voor tocht ze gaat maken, maar Orby heeft er zin in, na bijna twee weken stilstand. Ja ja, madammeke, kalm aan een beetje, je mag bijna!

Maar dan zlieve vredeondag; wat ga ik doen? Mijn agenda is voor die dag nog heerlijk leeg en het weer belooft goed te worden. Gaat Scott weer met mij de bossen in, bijvoorbeeld op ‘verkenning’ bij Appelscha? Of gaat Orby mij vergezellen, bijvoorbeeld door de zuidwesthoek?

Ik weet het nog niet en wacht het interne gevecht af. Tot die tijd hangen Scott en Orby nog lekker vredig naast elkaar in de schuur. Houwe zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *