uit en thuis

donkere dagen voor kerst

Ik zit rustig op de bank wat tv te kijken. Of beter: ik lig half op de bank. Na de spinningles heeft de vermoeidheid hard toegeslagen en ik ben oprecht moe. Ik voel dat ik moe ben van het spinnen, maar ook van al die weken hard werken op kantoor. Deze week ben ik deadlines aan het wegwerken en kan daarmee aftellen naar de vakantieweek rond kerst en oud-en-nieuw. Morgen wachten er nog twee deadlines, en dan is het vakantie! šŸ™‚

Zo hangend op de bank kijk ik even kort om naar de kerstboom. Ik ben zo een typje die het leuk vindt om een kerstboom op te tuigen en ik kan genieten van het speciale licht dat de lampjes in de boom verspreiden.

Terwijl ik zo naar de boom kijk valt het me ineens op dat de lampjes wel heel erg fel schijnen! Dit is niet meer de zachte gele gloed. Nee, een heldere straal wit licht komt van ieder pitje. Het volgende moment is het donker in de hoek waar de kerstboom staat. Verdikke, nu zijn de donkere dagen voor kerst echt begonnen…

The post is brought to you by lekhonee v0.7