uit en thuis

Een schatje met scherpe kantjes

Lekker warm is het; Smokey ligt op mijn schoot en haar lichaamswarmte straalt door mijn benen heen. Ze ligt luid te knorren met de pootjes over elkaar heen gevouwen. Het ziet er schattig uit, zoals ze ligt te slapen.

Smokey weet altijd precies wat ze wil, vanavond is dat niet anders. Na het douchen zit ik nog maar koud op de bank met een wijntje naast me of madam komt eraan trippelen. Een blik richting mijn schoot, een blik op de bank en met een sprong is ze op haar plek.

Wanneer je denkt dat ze direct gaat liggen, ho maar. Smokey geeft eerst mijn linkerknie een reekst kopjes, haar geur moet erop. Oh ja natuurlijk, de rechterknie moet ook nog. Ze staat met haar gat naar mijn gezicht, niet het meest fraaie gezicht als ik eerlijk ben.
Dan draait ze een rondje en nog eentje, om vervolgens toch weer met de kop richting mijn voeten neer te ploffen op mijn schoot. Eerst ligt ze op haar linkerzij en 2 minuten later toch op de rechterzij. En dan (eindelijk) sukkelt ze in een halve slaap en begint ze te knorren.

Au au au!!! Gloeiende gloeiende gloeiende! Geen idee waarvan madam schrok, maar ze is met een rotvaart, zich met vier poten tegelijk afzettend, van mijn schoot gesprongen. Vier keer vier afdrukken van haar nagels staan voorlopig in mijn linkerdij gegrafeerd. Au.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *